Πιστοποίηση ΕΣΠΑ

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΑ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
ΡΩΤΑ ΜΑΣ

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΑΠΟ 3.9€ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΧΑΛΙΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΣΤΑ 5 ΧΑΛΙΑ ΔΩΡΟ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & Η ΦΥΛΑΞΗ ΕΝΟΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ Η ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ

Χαλία Μηχανής

Οι εξειδικευμένες μας υπηρεσίες κάνουν τα χαλιά μηχανής να καθαρίζονται σε βάθος, τηρώντας τις υψηλές προδιαγραφές από την πιο απλή μοκέτα μέχρι την πιο σύνθετη.

  • Το Carpet Dust Machine απαλλάσσει τους τάπητές σας με ασφάλεια και χωρίς φθορά από σκόνη, χώμα, γύρη, τρίχες, χνούδια.
  • Τα χαλιά και οι μοκέτες μας πλένονται στο υπερσύγχρονο τελευταίας γενιάς πλυντήριο πολλαπλών προγραμμάτων αναλαμβάνει τον τέλειο καθαρισμό με σεβασμό στα πολύτιμα χαλιά σας και το περιβάλλον.

Χρησιμοποιώντας οικολογικά ουδέτερα αντιαλλεργικά απορρυπαντικά σε συνδυασμό με το κατάλληλο πρόγραμμα εξασφαλίζει τον άριστο καθαρισμό τους. ​Συγχρόνως, εφαρμόζεται ένα άριστο ξέβγαλμα με εγκεκριμένα προϊόντα που εξουδετερώνουν τα κατάλοιπα ακόμη και από παλαιότερους καθαρισμούς, προστατεύοντας το χαλί σας από βακτήρια, μικροοργανισμούς και σκόρο.

  • Πραγματοποιείται αφύγρανση με ειδική μέθοδο και μηχάνημα, απαλλάσσοντάς το από τα νερά και συγκρατώντας την απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται.

  • Το στέγνωμα γίνεται σε φυσικές συνθήκες μέσα σε προστατευόμενους χώρους από την ηλιακή ακτινοβολία

Οι παραπάνω διαδικασίες είναι κατάλληλες ώστε να διατηρείται το χρώμα του χαλιού και παράλληλα να παραμένει ίδια η υφή του, ακόμα και σε βάθος χρόνου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο